Новости

17 новембар, 2023.

Одржан „ Дијалог у заједници Рибник.“

У оквиру пројекта „Унапређење друштвене кохезије кроз сарадњу у области пружања локалних услуга у БиХ“ који финасира Фонд за изградњу мира Генералног секретара Уједињених нација (ПБФ) а проводе Међународна организација за миграције (ИОМ) и Развојни програм Уједињених нација (УНДП) у име Уједињених нација у БиХ, 16.11.2023. године  у Рибнику је одржана радионица под називом „Дијалог у заједници Рибник.“

Учесници у дијалогу су били представници Невладиних организација, неформалне групе младих са територије општине Рибник, представници Центра за социјални рад Рибник, Туристичке организације Рибник,  те савјета мјесних заједница.

У Конструктивном дијалогу, учесници  су изнијели низ приједлога за унапријеђење како социјалних услуга тако и статуса и положаја младих на територији општине Рибник а који ће у наредном периоду бити предмет реализације.

У Име општинске управе радионици су присуствовали Начелник одјељења за општу управу и друштвене дјелатности Лазар Јањић, те стручни сарадник за образовање,спорт, културу и питања младих, мр Ђуро Вртунић.

Подели: