Новости

31 јануар, 2024.

Пријем за Предрага Вујића добитника Светосавске повеље

Начелник општине Рибник, уприличио је у просторијама општинске управе пријем за  Предрага Вујића, професора вјеронауке у Средњошколском центру „Лазар Ђукић“ Рибник. Професору Вујићу је 26.01.2024. године  на церемонији у Бања Луци, коју организује Министарство просвјете и културе Републике Српске, додијељена престижна Светосавска повеља за изузетне резултате и залагање у раду и области образовања и васпитања ученика и допринос квалитетнијем образовању и васпитању у Републици Српској у школској 2022/2023. години.

Професор Вујић се захвалио на пријему и истакао да ова награда не припада  само њему него цијелом колективу средњошколског центра,  ученицима  и родитељима.

Пријему је присуствовао и директор школе проф. Душко Козомара који је нагласио да је захваљујући професору Вујићу средњошколски центар у Рибнику свртстан међу 14 школа добитника награде од укупно 85 средњих школа у Републици Српској.

У срдачном разговору  истакнуто је да општина Рибник подржава  рад особа које су одлучиле  да свој живот посвете образовању и васпитању младих нараштаја те да је ова награда понос и за нашу  општину, нарочито имајући у виду да је ово први пут да је припала професору из Рибника.

Подели: