Новости

21 јун, 2024.

Одржан други круг „Дијалога у заједници “

У оквиру пројекта „Унапређење друштвене кохезије кроз сарадњу у области пружања локалних услуга у БиХ“ који финасира Фонд за изградњу мира Генералног секретара Уједињених нација (ПБФ) а проводе Међународна организација за миграције (ИОМ) и Развојни програм Уједињених нација (УНДП) у име Уједињених нација у БиХ, 20.06.2024. године  у Рибнику је по други пут  држана радионица под називом „Дијалог у заједници.“ Први  круг дијалога одржан је  16.11.2023. године.

У другом кругу  „Дијалога у заједници“ представници ИОМ  и  УНДП су представили досадашње иницијативе и активности у обе компоненете пројекта тј. у области унапријеђења  социјалних услуга, те у области унапређења статуса и положаја  младих на подручју  општине Рибник.

Учесници у дијалогу су били представници основне школе „Никола Мачкић“ Превија, представници Центра за социјални рад Рибник, Црвеног крста Рибник, а испред  Општинске управе Рибник радионици су присуствовали Горана Зељкић, шеф кабинета Начленика општине и Ђуро Вртунић службеник за образовање,спорт, културу и питања младих у општинској управи.

Подели: